Υγεία

Πως να κάνετε αποτοξίνωση από τα επεξεργασμένα τρόφιμα

Τηγανιτές Πατάτες
Η κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων κάθε τόσο δεν πρόκειται να προκαλέσει διατροφικές ελλείψεις σε ένα άτομο. Όμως η συχνή κατανάλωση μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας.
Περισσότερα

6 τρόποι να χάσετε το κοιλιακό λίπος

Κοιλιακό λίπος
Αν έχετε κάνει οποιαδήποτε δίαιτα μείωσης βάρους στο παρελθόν, γνωρίζετε ότι το να απαλλαγείτε από το κοιλιακό λίπος είναι δύσκολο - πολύ πιο δύσκολο από το να απαλλαγείτε από το λίπος σε άλλα σημεία του σώματός σας. Αλλά ξέρετε γιατί;
Περισσότερα

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την γρήγορη απώλεια βάρους

Πριν και μετά την γρήγορη απώλεια βάρους
Η διατήρηση ενός υγιούς βάρους είναι απαραίτητη για τη συνολική ευεξία, αλλά η επιθυμία για γρήγορη απώλεια βάρους μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε πιθανούς κινδύνους και παρενέργειες.
Περισσότερα

Χοληστερίνη: Η HDL, η LDL και οι φυσιολογικές τιμές

Τροφές πλούσιες σε χοληστερίνη
Η χοληστερόλη είναι μια λιπαρή ουσία που βρίσκετε φυσιολογικά στο αίμα, στα κυτταρικά τοιχώματα και στους περισσότερους ιστούς του σώματος. Η χοληστερόλη παράγετε από το ήπαρ. Το ήπαρ παράγει 1 χοληστερόλης την ημέρα. Η χοληστερόλη βοηθάει τον οργανισμό στην προστασία των νευρώνων, στην δημιουργία των ιστών των κυττάρων, και για να αυξήσει την παραγωγή ορμονών.
Περισσότερα

Αϋπνία και Αδυνάτισμα

Ζευγάρι που υποφέρει από αϋπνία
Η αϋπνία είναι μια σοβαρή διαταραχή που μπορεί να προκαλέσει πολλά σοβαρά προβλήματα, μεταξύ των άλλων εμποδίζει το αδυνάτισμα
Περισσότερα
123 Next