Υγεία

6 τρόποι να χάσετε το κοιλιακό λίπος

Κοιλιακό λίπος
Αν έχετε κάνει οποιαδήποτε δίαιτα μείωσης βάρους στο παρελθόν, γνωρίζετε ότι το να απαλλαγείτε από το κοιλιακό λίπος είναι δύσκολο - πολύ πιο δύσκολο από το να απαλλαγείτε από το λίπος σε άλλα σημεία του σώματός σας. Αλλά ξέρετε γιατί;
Περισσότερα

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την γρήγορη απώλεια βάρους

Πριν και μετά την γρήγορη απώλεια βάρους
Η διατήρηση ενός υγιούς βάρους είναι απαραίτητη για τη συνολική ευεξία, αλλά η επιθυμία για γρήγορη απώλεια βάρους μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε πιθανούς κινδύνους και παρενέργειες.
Περισσότερα

Χοληστερίνη: Η HDL, η LDL και οι φυσιολογικές τιμές

Τροφές πλούσιες σε χοληστερίνη
Η χοληστερόλη είναι μια λιπαρή ουσία που βρίσκετε φυσιολογικά στο αίμα, στα κυτταρικά τοιχώματα και στους περισσότερους ιστούς του σώματος. Η χοληστερόλη παράγετε από το ήπαρ. Το ήπαρ παράγει 1 χοληστερόλης την ημέρα. Η χοληστερόλη βοηθάει τον οργανισμό στην προστασία των νευρώνων, στην δημιουργία των ιστών των κυττάρων, και για να αυξήσει την παραγωγή ορμονών.
Περισσότερα

Αϋπνία και Αδυνάτισμα

Ζευγάρι που υποφέρει από αϋπνία
Η αϋπνία είναι μια σοβαρή διαταραχή που μπορεί να προκαλέσει πολλά σοβαρά προβλήματα, μεταξύ των άλλων εμποδίζει το αδυνάτισμα
Περισσότερα

3 τρόποι που το άγχος επηρεάζει την παχυσαρκία

Γυναίκα σε κατάσταση στρες
Το άγχος όχι μόνο συνδέεται με την παχυσαρκία άλλα είναι και τα νούμερο ένα αιτία για την αύξηση βάρους μετά από την υπερφαγία.
Περισσότερα
123 Next