Home >> Provailen

Provailen

ProvailenΤο Provailen είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για την ανακούφιση από τους πόνους της αρθρίτιδας και από τους πόνους των αρθρώσεων. Περιέχει ένα μείγμα τριών ισχυρών συστατικών, το Reishi, το Tongkat Ali και το Capsaicin. Αυτό το μείγμα βοηθάει στην μείωση της φλεγμονής και του πόνου στις αρθρώσεις, ενώ ταυτόχρονα τις ενδυναμώνει.

Το Provailen παράγετε από την ίδια εταιρία που παράγει και το πιο αποτελεσματικό χάπι αδυνατίσματος το Phen375. Παράγετε σε εγκεκριμένο από το FDA εργαστήριο στην Καλιφορνία, με ποιότητα αντιστοίχως των φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Το Provailen δεν έχει καμία γνωστή παρενέργεια και δεν αλληλεπιδρά με τα άλλα φάρμακα.

Πόσο αποτελεσματικό είναι το Provailen

Το 87.6% των χρηστών του Provailen δήλωσαν ότι με το Provailen είδαν μείωση του πόνου στις αρθρώσεις έως 90%. Αυτό το ποσοστό είναι τεράστιο εάν σκεφτείτε ότι δεν υπάρχουν φάρμακα που να καλύπτουν το 100% των ασθενών.

Σχεδόν οι 9 στους 10 χρήστες του Provailen είδαν μια δραστική μείωση του πόνου στις αρθρώσεις.

Οι περισσότεροι χρήστες του Provailen αρχίζουν να βλέπουν τα πρώτα αποτελέσματα, δηλαδή μείωση του πόνου στις αρθρώσεις, μέσα σε μια εβδομάδα. Σε μερικούς αυτός ο χρόνος μπορεί να είναι λίγο πιο μεγάλος. Το σημαντικότερο είναι ότι μπορείτε να συνεχίστε να πάρετε το Provailen μέχρι να έχετε αποκτήσει πλήρες της ευεξία σας η να δείτε μια δραματική μείωση του πόνου.

Τα συστατικά του Provailen

Reishi

ReishiΤο Reishi είναι ένα μανιτάρι. Το Reishi είναι το παλαιότερο μύκητας που έχει χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς λόγους για περισσότερα από 2000 χρόνια.

Το Reishi είναι ένα δυνατό αντιφλεγμονώδες και λειτουργεί άψογα για να ισορροπήσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο πόνος στις αρθρώσεις προκαλείτε από την φλεγμονή γύρο από τις αρθρώσεις. Το Reishi μειώνει γρήγορα την φλεγμονή και τον πόνο.

Επίσης το Reishi βοηθάει στην ισορροπία του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό έχει πολλά οφέλη προπαντός στις περιπτώσεις της φλεγμονώδους αρθρίτιδας, όπως είναι η Ρευματοειδής Αρθρίτιδας, που το ανοσοποιητικό σύστημα είναι αυτός που επιτίθεται στις αρθρώσεις όταν δεν είναι ισορροπημένο.

Το Provailen περιέχει εκχύλισμα Reishi το οποίο είναι 75 φορές πιο δυνατό από η φυσική μορφή του Reishi. Το Reishi στην φυσική μορφή του περιέχει μια επίστρωση από Χιτίνη εμποδίζει την αποτελεσματική απορρόφηση αυτού του μανιταριού, μειώνοντας την φαρμακευτική του επίδραση.

Οι δημιουργοί του Provailen έχουν καταφέρει, με την χρήση νέων τεχνολογιών, να σπάσουν αυτή την επίστρωση, κάνοντας το Reishi ένα πολύ αποτελεσματικό φυσικό συστατικό για την θεραπεία του πόνου της αρθρίτιδας.

Tongkat Ali
Tongkat AliΌσοι υποφέρουν από πόνο των αρθρώσεων και της αρθρίτιδας τείνουν να αποφεύγουν της κινήσεις για να μην πονέσουν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μυς γύρω από τις αρθρώσεις να φθείρουν ακόμα περισσότερο και ο πόνος να αυξάνετε.

Για να εμποδίζει αυτό το φαύλο κύκλο, το Provailen περιέχει Tongkat Ali. Το Tongkat Ali βοηθάει το σώμα να δημιουργήσει ξανά τους μύες γύρο από τις αρθρώσεις.

Οι αύξηση των μύες βοηθάει στην μείωση του πόνου και επιβραδύνει την αρθρίτιδα. Το Tongkat Ali χρησιμοποιείτε ευρέως από τους bodybuilders για να αναπτύξουν τους μύες.

Capsaicin
CapsaicinΤο Capsaicin είναι ένα φυσικό συστατικό που βρίσκετε στην καυτερή πιπεριά. Το Capsaicin βοηθάει την μεταφορά των παραπάνω συστατικών σε όλα τα μέρη του σώματος με ευκολία και την εύκολη απορρόφηση του από το σώμα.

Το Capsaicin μειώνει τον πόνο με φυσικό τρόπο και ανεβάζει την διάθεση.

Χρήση και Δοσολογία του Provailen

Η χρήση του Provailen είναι εύκολη. Παίρνετε ένα χάπι το πρωί και ένα το βράδυ με ένα ποτήρι νερό. Το κάθε μπουκάλι περιέχει 60 χάπια.

Provailen Μπουκάλι Provailen Μπουκάλι

Παρενέργειες του Provailen

Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες από την χρήση του Provailen. Το Provailen μπορεί να προκαλέσει κάποιες ενοχλήσεις στην πρώτη εβδομάδα της χρήσης του, όπως πονοκέφαλο, διάρροια, κλπ. Αυτές είναι ενδείξεις ότι το σώμα αποτοξινώνεται και εξαφανίζονται μετά από λίγο.

Τιμή και Αγορά Provailen

Το Provailen δεν πωλείται στα φαρμακεία στην Ελλάδα. Μπορείτε να το αγοράσετε μόνο μέσα του διαδικτύου ακολουθώντας τα παρακάτω σύνδεσμο.

Η τιμή του Provailen είναι €31/μπουκάλι και αρκεί για ένα μήνα. Η τιμή του κουτιού πέφτει σημαντικά εάν αγοράσετε παραπάνω κουτιά.

Παραγγελία Provailen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*