Home >> Ασκηση >> Το Acai Berry βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα

Το Acai Berry βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σημαντικό γιατί σας προστατεύει ακόμα και από το πιο απλό κρυολόγημα. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να υποστηρίξτε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να το διατηρήσει ενισχυμένο ενάντια σε κάθε ενδεχόμενη ασθένεια. Έτσι το να παίρνετε Acai Berry μπορεί να είναι πραγματικά ευεργετικό για την υγεία σας.

Πώς λειτουργεί το ανοσοποιητικό σύστημα;

Ο οργανισμό μας χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό συνδυασμό των ενζύμων, των καλών βακτηρίων, των πρωτεϊνών, των κύτταρων και ιστών για να προστατευτεί από τις επιρροές των ιών, των νόσων, των παρασίτων και των κακών βακτηρίων. Χωρίς αυτούς, το ηπιότερο κρυολόγημα η λοίμωξη μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στο σώμα σας.

Ευτυχώς οι επιστημονικές έρευνες των δυόμιση τελευταίων αιώνων έχουν εξασφαλίσει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τη φροντίδα του ανοσοποιητικού μας συστήματος και εν τέλει και για την υγεία μας. Κάθε ένα από αυτά τα εργαλεία, από απλά το να κοιμηθούμε επαρκώς στο να κρατήσουμε το σώμα μας ενυδατωμένο, έχει αποδειχθεί ότι έχουν θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα εξίσου αποτελεσματικά μέτρα για την προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος, που πολλοί από εσάς δεν έχουν καλή πληροφόρηση και, σε ορισμένες περιπτώσεις ούτε καν γνωρίζουν, όπως αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και καλά βακτήρια.

Το κάθε ένα από αυτά τα «αόρατα θρεπτικά συστατικά» είναι διαθέσιμη σε ποικιλία διαφορετικά τρόφιμα, αλλά πουθενά δεν είναι σε τόση μεγάλη ποσότητα όσο στο Acai Berry. Ας το εξηγήσουμε αυτό παρακάτω.

Αντιοξειδωτικά – μέσω ενός συνδυασμού τα αντιοξειδωτικά και οι ανθοκυάνες, μπορούν να βοηθήσουν το αίμα να εξουδετερώσει τις συνέπειες των «ελεύθερων ριζών» (που προκαλείται από τους ρύπους, το κάπνισμα και άλλα εξωτερικά στοιχεία) και τελικά να αποτρέψει την βλάβη των κυττάρων.

Πρόσφατες μελέτες από το Ινστιτούτο Linus Pauling έχουν διαπιστώσει ότι, αυξάνοντας φυσικά την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, η ενίσχυση των αντιοξειδωτικό μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρδιαγγειακών παθήσεων, του καρκίνου και του διαβήτη.

Το Acay Berry έχει βρεθεί ότι περιέχει 10-30 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από τα σταφύλια, με αποτέλεσμα να είναι η ιδανική επιλογή για την ενίσχυση των αντιπξειδωτικών που προσλαμβάνετε.

Βιταμίνη Α – το δέρμα είναι ένα όργανο επίσης και είναι απαραίτητο η προστασίας του από τον έξω κόσμο. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να διασφαλίσετε την λήψη της βιταμίνης Α. Δεν θα σας βοηθήσει στην καταπολέμηση της γήρανσης, αλλά και η βιταμίνη Α είναι την καλύτερη πηγή για ένα καθαρό και λείο δέρμα.

Βιταμίνη C – ρίξτε μια ματιά πίσω στην ιστορία και πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσετε την σημασία της βιταμίνης C στην διατροφή. Ήταν η κυριότερη αιτία για το σκορβούτο σε ναύτες πριν από 100 χρόνια. Το πλήρες αποκλεισμό αυτής της ζωτικής βιταμίνης (για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο) μπορεί να οδηγήσει σε στίγματα, σπογγώδες κόμμεα, αιμορραγία από τους βλεννογόνους, κόπωση και μερική ακινητοποίηση.

Ενώ το λογικό φαγητό μπορεί να σας προσφέρει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για να προστατεύετε το ανοσοποιητικό σύστημα, οι ενσωματώνουν τέτοιων φρούτων όπως το Acay Berry μπορεί να σας προσφέρει όλα τα τρία παραπάνω στοιχεία σε ένα.

Εμπλουτισμένο σε αντιοξειδωτικά, ωμέγα λιπαρά οξέα, σε ίνες, σε αμινοξέα και βιταμίνες, αυτό το πυκνό θρεπτικών καρπών έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ενισχύει την ανοσία, αποτρέπει τις βλάβες των κυττάρων και προστατεύει από ασθένειες και παθήσεις.

Ποιοτικά Acai Berry Προϊόντα

Λόγω της ταχείας εκφύλιση των καρπών αυτών κατά την συγκομιδή, δεν μπορείτε να βρείτε αυτό το φρούτο στο τοπικό σούπερ μάρκετ. Ωστόσο, υπάρχουν τώρα μια σειρά από Acai Berry συμπληρώματα που μέσο της ταχείας ψύξεις μπορεί να σας βοηθήσουν να επενδύσετε σε αυτό το φρούτο και να απολαύσετε όλα το οφέλη του.

Μια από τα πιο ασφαλείς τοποθεσίες για να αγοράσετε Acai Berry μέσο του διαδικτύου είναι το Pure Acai Berry.

Επισκεφθείτε το Pure Acai Berry