Δίαιτα 17 Ημερών (17 Day Diet)

δίαιτα 17 ημερών βιβλίο

Η Δίαιτα 17 Ημερών δημιουργήθηκε από τον Δρ. Mike Moreno και μετά από την παρουσίαση του σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα έγινε ένα από τα πιο δημοφιλές προγράμματα αδυνατίσματος του 2011.

Πρωταρχικός στόχος του Δρ. Mike Moreno ήταν να βοηθήσει τους ασθενείς τους και να μην πάρουν κιλά ή ακόμα και να χάσουν μερικά εάν μπορούσανε στην διάρκεια των διακοπών. Άλλα η Δίαιτα 17 Ημερών μπορεί να την χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου

Η Δίαιτα 17 Ημερών περιέχει μια σειρά από κύκλους 17 ημερών με προσαρμογές στη σύνθεση της διατροφής που κάνετε. Ο Δρ. Moreno λέει ότι μπορεί να χάσετε από 4,5 κιλά έως 5,5 κιλά της πρώτες 17 ημέρες.

Πως λειτουργεί η Δίαιτα 17 Ημερών

Στην ουσία η Δίαιτα 17 Ημερών είναι μια κυκλική δίαιτα υδατανθράκων όπου προσαρμόσετε τους υδατάνθρακες που λαμβάνετε σύμφωνα με την φάση που είστε. Σε κάποιες φάσεις ακολουθεί μια διατροφή με λίγους υδατάνθρακες και σε άλλες φάσεις επιτρέπονται τροφές που έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες.

Σύμφωνα με τον Δρ. Moreno αυτό έχει ως αποτέλεσμα την σύγχυση του μεταβολισμού και ενισχύει την ταχύτητα με την οποία χάνετε βάρος. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της απογοήτευσης και της μονοτονίας που συνοδεύουν τις δίαιτες που διαρκούν μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Δίαιτα 17 Ημερών έχει 4 φάσεις:

Επιτάχυνση

Στη πρώτη φάση που ονομάζετε Επιτάχυνση μειώνετε δραματικά την ποσότητα των υδατανθράκων που καταναλώνετε για να προωθήσει το κάψιμο του λίπους, των κάθαρση και το γρήγορα αδυνάτισμα.

Ενεργοποίηση

Οι 17 ημέρες της δεύτερης φάσης που ονομάζεται Ενεργοποίηση έχουν ως στόχο την επαναφορά του μεταβολισμού και να διεγείρει το κάψιμο του λίπους και εμποδίσει τα κολλήματα.

Επίτευξη

Σε αυτή την φάση επαναφέρονται μερικές τροφές που απαγορευόντουσαν στις προηγούμενες φάσεις και βοηθάει στο να αποκτήσετε υγιές συνήθειες διατροφής.

Άφιξη

Ο σκοπός αυτής της φάσης είναι να διατηρήσετε τα κιλά που έχετε χάσει. Για αυτό το λόγο προτείνει μια υγιεινή διατροφή στην διάρκεια της εβδομάδας και τα Σαββατοκύριακα μ μπορεί να τρώτε τα αγαπημένα σας φαγητό. Απαγορεύονται τροφές που περιέχουν ζάχαρη και οι επεξεργασμένες τροφές.

Προτεινόμενες Ασκήσεις

Η Δίαιτα 17 Ημερών περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα ασκήσεων που διαρκούν 17 λεπτά και που πρέπει να της κάνετε έξι μέρες την εβδομάδα. Η ασκήσεις παρουσιάζονται σε DVD.

Η Δίαιτα 17 Ημερών παρουσιάστηκε στο βιβλίο “The 17 Day Diet” του δρ. Mike Moreno το οποίο μπορείτε να το αγοράσετε από την Amazon.co.uk.