Quantrim

Quantrim Συσκευασία
Αγορά Quantrim

Το Quantrim είναι ένα καινούριο συμπλήρωμα για το αδυνάτισμα που έχει σαν βάση δύο 100% φυσικά συστατικά: τα φύκια Bladderwrack και το φυτό Γάλιο η Απαρίνη (Cleavers στα Αγγλικά).

Τα ενεργά βοτανικά συστατικά του Quantrim το κάνουν ένα χάπι αδυνατίσματος που ξεχωρίζει από τα άλλα.

  • Μπορεί να βοηθήσει να κάψετε το περιττό λίπος
  • Το Quantrim μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό
  • Μπορεί να μειώσει την πείνα και να κατανάλωση θερμίδων

Ο συνδυασμός των συστατικών που περιέχει το Quantrim βασίζεται σε μια φόρμουλα που αναπτύχθηκε από το Άγγλο βοτανολογώ William H Box το 1983. Το Γάλιο η Απαρίνη (Cleavers) έχει χρησιμοποιηθεί και στην δική μας παραδοσιακή ιατρική.

Πως δουλεύει το Quantrim

Η αποτελεσματικότητα του Quantrim πηγάζει από τα εξαιρετικά συστατικά που περιέχει.

ύκια BladderwrackΤα φύκια Bladderwrack (Fucus Vesiculosus) θεωρούνται υπερτροφές (superfruits) λόγω της υψηλής περιεκτικότητας τους σε ενεργά συστατικά, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Μεγαλώνουν κυρίως στις βόρειες θάλασσες.

Το ιώδιο που περιέχουν τα φύκια Bladderwrack μπορεί να βοηθήσουν στην ρύθμιση και βελτίωση της θυρεοειδούς. Τα φύκια Bladderwrack αυξάνουν την ικανότητα του σώματος να κάψει το λίπος, ενώ οι διαιτητικές ίνες του περιέχουν μειώνουν την πείνα και την πρόσληψη θερμίδων.

Γάλιο η ΑπαρίνηΤο βότανο Γάλιο η Απαρίνη (Cleavers) έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά σαν έξοχο διουρητικό που βοηθάει στην αντιμετώπιση της κατακράτηση υγρών και του φουσκώματος. Θεωρείτε τονωτικό του λεμφικού συστήματος καθώς αυξάνει την ικανότητα του σώματος να απαλλαχθεί από τα απόβλητα των ιστών.

Στα υπέρβαρα και μη δραστήρια άτομα η μειωμένη κυκλοφορία της λέμφου μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση υγρό πχ γύρω από τα γόνατα που μπορεί να οδηγήσουν σε οίδημα.

Παρενέργειες του Quantrim

Το Quantrim παρασκευάζεται ακολουθώντας τους αυστηρούς κανόνες το Good Manufactoring Practice (Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής ). Περιέχει 100% φυσικά συστατικά και δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες από την χρήση του.

Το Quantrim δεν περιέχει άλλα πρόσθετα, διεγερτικά η χρωστικά. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους, άλλα δεν συνιστάτε η χρήση του από εγκυμονούσες γυναίκες η από όσες θηλάζουν.

Χάπια QuantrimΕάν πάσχετε από κάποια καρδιακή πάθηση η διαβήτη πρέπει να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το Quantrim.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις αλληλεπίδρασης του Quantrim με άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα.

Δοσολογία και οδηγίες χρήσης του Quantrim

Η δοσολογία του Quantrim είναι 1 χάπι τρεις φορές την ημέρα, μετά από τα κύρια γεύματα, συνοδευμένο με ένα μεγάλο ποτήρι νερό. Η εταιρεία παραγωγής του Quantrim συνιστά να μην υπερβείτε αυτή την δοσολογία και να πίνετε αρκετά νερό στην διάρκεια της ημέρας.

Η συσκευασία του Quantrim περιέχει 100 χάπια που αρκούν για ένα μήνα.

Πόσα κιλά μπορεί να χάσετε με το Quantrim

Quantrim ΑποτελέσματαΣύμφωνα με του δημιουργούς του, με το Quantrim μπορείτε να χάσετε από 1 έως 1,5 κιλό την εβδομάδα. Δηλαδή από 4 έως 6 κιλά το μήνα.

Για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα το Quantrim προσφέρει εντελώς δωρεάν μια ειδική δίαιτα που ονομάζεται Dr Alfred’s Fast Track Formula. Ο Dr Alfred είναι φημισμένος καθηγητής ιατρικής στην Αγγλία.

Το πρόγραμμα διατροφής Fast Track Formula βοηθάει να κάνει την απώλεια βάρους και την διατήρηση του βάρους εύκολο και πρακτικό.

Το Quantrim στα ΜΜΕ

Το Quantrim έχει μεγάλη δημοσιότητα στα περιοδικά και σιτες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το DailyMail αναφέρετε στην αποτελεσματικότητα του και επισημαίνει πως διασημότητες, όπως η Victoria Beckham και η Britney Spears χρησιμοποιούν τα φύκια για να επωφεληθούν από τις ισχυρές ιδιότητες τους στο χάσιμο του βάρους. Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Τιμή και αγορά του Quantrim

Το Quantrim δεν πωλείται σε φαρμακεία στην Ελλάδα η στην Κύπρο. Μπορείτε να το αγοράσετε μόνο από τη δικτυακό του τόπο.

Μπουκάλια QuantrimΜία συσκευασία του Quantrim, που περιέχει 100 χάπια και διαρκεί ένα μήνα, κοστίζει 42 ευρώ. Αγοράζοντας περισσότερα μπουκάλια παίρνετε εντελώς δωρεά ένα η περισσότερα μπουκάλια και η τιμή του πέφτει ακόμα και κάτω από €24/μπουκάλι. Μπορεί να δείτε αυτές τις προσφορές εδώ.

Αγοράζοντας 2 η περισσότερα μπουκάλια Quantrim δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.

Το Quantrim παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών. Εάν δεν μείνετε ευχαριστημένοι μπορείτε να ζητήστε την επιστροφή των χρημάτων σας μέσα σε 60 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του Quantrim.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κάρτα η μέσο PayPal. Δεν παρέχετε η δυνατότητα αγοράς του Quantrim με αντικαταβολή.

Τα οφέλη του Quantrim

  • Αυξάνει το μεταβολισμό και την ενέργεια
  • Μειώνει την πείνα και την πρόσληψη θερμίδων
  • Καίει το λίπος στα επίμονα σημεία
  • Βοηθάει στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών
  • Εμπλουτίζει το σώμα με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά

Παραγγείλετε το Quantrim εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*