Pure Acai Berry Max

Το Pure Acai Berry Max είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα συμπληρώματα Acai Berry που κυκλοφορούν στην αγορά. Το Pure Acai Berry Max έχει πολλά χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό σε σύγκριση με άλλα χάπια Acai Berry.

Περιέχει 1500mg από Acai Berry, ποσότητα μεγαλύτερη όλα τα άλλα χάπια Acai Berry. Αυτή η ποσότητα είναι πολύ παραπάνω από το 1000mg που είναι η απαιτούμενη ημερήσια ποσότητα που πρέπει να λάβετε για να εποφελιθείτε από το Acai Berry. Το 95% των συμπληρωμάτων Acai Berry μόνο μετά βίας περιέχουν παραπάνω από 100mg Acai Berry (κλασική περίπτωση προς αποφυγή το Acai Berry Thin).

Περιέχει ΜΟΝΟ καθαρό 100% καρπό ψηγμένου και αποξηραμένου Αcai Βerry. Το Pure Acai Berry Max δεν περιέχει κανένα άλλο συστατικό. Αυτό το κάνει πολύ πιο ισχυρό από άλλα προϊόντα που περιέχουν και άλλα συστατικά τα οποία μειώνουν την αποτελεσματικότητα του Acai Berry.

Παράγετε από μια αξιόπιστη εταιρεία. Τα περισσότερα συμπληρώματα Acai Berry που πωλούνται μέσο του διαδικτύου δεν παρέχουν κανένα τρόπο επικοινωνίας εκτός από κάποια φόρμα. Η εταιρεία που παράγει το Pure Acai Berry Max είναι η Incubationer Ltd, με έδρα την Αγγλία και στο δικτυακό τόπο θα βρείτε τα τηλέφωνα και την διεύθυνση της.

Δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμές. Τα περισσότερα συμπληρώματα Acai Berry είναι απάτη και στόχο έχουν να υποκλέψουν τα στοιχεία της κάρτα σας, για να την χρεώσουν συνέχεια, προσφέροντας δωρεάν μπουκάλια Acai Berry. Με το Pure Acai Berry Max αγοράζεται από πού πληρώνετε.

Παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Εάν δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την χρήση του Pure Acai Berry Max μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων μέσα σε 180 ημέρες από την ημέρα αγοράς χωρίς να δώσετε εξηγήσεις.

Μεγάλη έκπτωση και δώρα. Το Pure Acai Berry Max παρέχει έκπτωση έως 31% επί της λιανικής τιμής και δωρεάν μεταφορά ανεξάρτητα από την ποσότητα που αγοράζεται. Με κάθε αγορά παίρνετε δώρο το ηλεκτρονικό βιβλίο “Επιτυχής αποτοξίνωση & Διαχείριση Βάρους”.

Το Pure Acai Berry Max μπορεί να βοηθήσει στην διατήρηση σε φυσιολογικά επίπεδα του μεταβολισμού και της ενέργειας, καθώς το ισχυρότατο μούρο acai είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αγγίζοντας τις 18500 μονάδες ORAC.

Το Pure Acai Berry Max είναι ένα πιστοποιημένο προϊόν. Η εταιρεία παρέχει Πιστοποιητικό Ανάλυσης που επιβεβαιώνει ότι οι κάψουλες Pure Acai Berry Max περιέχουν μόνο ψηγμένου και αποξηραμένου καρπό Αcai Βerry.

Παραγγείλετε το Pure Acai Berry Max

Δοσολογία και Χρήση Pure Acai Berry Max

Η κάθε κάψουλα περιέχει 500mg από 100% καθαρό ψηγμένου και αποξηραμένου καρπό Αcai Βerry. Παίρνετε 3 χάπια την ημέρα μαζί με κάθε κύριο γεύμα σας.

Το Pure Acai Berry Max δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε από τα άτομα κάτω των 18 αιτών, και από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Πριν τα χρησιμοποιήσετε πρέπει να συμβουλευτείτε των ιατρό σας.

Παραγγελία και τιμή Pure Acai Berry Max

Το Pure Acai Berry Max δεν θα το βρείτε σε φαρμακεία στην Ελλάδα. Μπορείτε να το αγοράσετε από το επίσημο δικτυακό τόπο του ακολουθώντας τα παρακάτω σύνδεσμο. Η τιμή του κάθε κουτιού Pure Acai Berry Max μπορεί να πέσει σημαντικά εάν αγοράσετε παραπάνω από ένα.

Πακέτο Διάρκεια Ποσότητα Τιμή Κέρδος Αγορά
1 επιλογή 1 μήνα 1 κουτί + Δωρεάν Αποστολή €41,13 ΑΓΟΡΑ
2 επιλογή 2 μήνες 2 κουτιά + Δωρεάν Αποστολή €71,07 ΑΓΟΡΑ
3 επιλογή 4 μήνες 4 κουτιά + Δωρεάν Αποστολή +
180 ημερών εγγύηση
€101,01 38% ΑΓΟΡΑ
4 επιλογή 7 μήνες 7 κουτιά + Δωρεάν Αποστολή +
180 ημερών εγγύηση (ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ)
€123,46 57% ΑΓΟΡΑ

Παραγγείλετε το Pure Acai Berry Max