Η δίαιτα Beverly Hills – Πως δουλεύει – Έχει πραγματικά αποτελέσματα

Η δίαιτα Beverly Hills

Από τους γεμάτους αστέρες λόφους του Χόλιγουντ έρχεται μια δίαιτα πλούσια σε φρούτα που της λείπουν οι καλές ιδέες για τι αδυνάτισμα.

Το όνομα δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από Beverly Hills diet δηλαδή Η δίαιτα Beverly Hills.

Πραγματικά αν το αδυνάτισμα ήταν τόσο απλή υπόθεση δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα για οποιοσδήποτε να χάσει όσο κιλά θέλει απλός τρώγοντας φρούτα.

Ωστόσο, μια δίαιτα βασισμένη στα φρούτα μπορεί να ακούγεται καλή σε μερικούς ανθρώπους και να τρέχουν στις ευτυχισμένες δηλώσεις αυτών που μπόρεσαν να χάσουν βάρος ακολουθώντας αυτό το σχέδιο διατροφής.

Η δίαιτα Beverly Hills από μόνη της είναι πολύ απλή. Ισχυρίζεται ότι η παπάια μαλακώνει το λίπος, ο ανανάς το καίει και το καρπούζι το βγάζει έξω από το σώμα.

Δυστυχώς αυτός ο ισχυρισμός δεν έχει αποδειχθεί ακόμη με επιστημονικώς ορθό τρόπο. Ενώ το γκρέιπφρουτ έχει θετική επίδραση στην απορρόφηση της ζάχαρης από το σώμα, δεν καίει λίπος αυτού καθ’ αυτού. Το μόνο πράγμα που καίει λίπος είναι η άσκηση.

Σύμφωνα με την ηθοποιό Judy Mazel, την δημιουργό της δίαιτα Beverly Hills, οι άνθρωποι μπορούν να χάσουν από 5 έως 8 κιλά σε 35 ημέρες.

Δεδομένου ότι η δημιουργός ισχυρίζεται ότι η κατανάλωση διαφορετικών ειδών τροφίμων ταυτόχρονα είναι μία από τις αιτίες που παχαίνουμε, η δίαιτα Beverly Hills εστιάζετε στο τα τρώτε ένα είδος τροφίμου στην διάρκεια μια ολόκληρης ημέρας.

Πεπόνι

Για παράδειγμα για μια ολόκληρη μέρα τρώτε μόνο σταφύλια, ενώ την επόμενη τρώτε μόνο πεπόνια.

Το πρόβλημα με αυτή την δίαιτα είναι ότι είναι πολύ βαρετή.

Όσοι ακολουθούν αυτή την δίαιτα έχουν κάθε ευκαιρία να βαρεθούν και να αρχίζουν να φοβούνται το ερχομό της επόμενης ημέρας. Αυτή η δίαιτα είναι περισσότερο μια γρήγορη λύση πάρα ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο διατροφής και δεν πρέπει να ακολουθείτε για παραπάνω από ένα μήνα.

Τα φρούτα μόνο δεν μπορούν να προσφέρουν στο σώμα όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που ο οργανισμός χρειάζεται καθημερινά.

Με το να περιορίσετε το φαγητό σας μόνο στα τα φρούτα σας αφήσει εκτεθειμένο στον υποσιτισμό και στις ασθένειες. Το γρήγορο αδυνάτισα συνήθως σημαίνει ότι ένα μέρος του βάρος που χάνετε θα είναι μυϊκή μάζα και νερό, κάτι που σημαίνει ότι ορισμένο λίπος θα παραμείνει στη θέση τους.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι εάν αρχίσετε να παίρνετε ξανά βάρος απλός θα αντικαταστήσετε την μυϊκή μάζα που χάσατε με λίπος. Αυτό μακροπρόθεσμα θα σας βλάψει πολλαπλά.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της δίαιτας Beverly Hills είναι η διάρροια. Επειδή τρώγοντας μόνο φρούτα θα είστε σε μια κατάσταση διαρκής διάρροιας.

Συνολικά, η δίαιτα Beverly Hills δεν είναι μια καλή δίαιτα. Η τόσο φτωχή πρόσβαση σε βιταμίνες και μέταλλα και η μεγάλη απώλεια σε υγρά και μυϊκή μάζα και είναι καλός τρόπος για να χάσετε κιλά.